Nieuws

30 juni 2016

Italiaans buffet en borrel voor Itrainee

Op 29 juni kwam Itrainee weer op bezoek in het Timmermans Infra Stadion de Vliert. Er stond een heerlijk Italiaans buffet klaar voor onze gasten en na afloop van de training was het tijd voor een borrel!

Italiaans buffet voor Itrainee


15 juni 2016

Catering bij Road2TheWorld evenement

Dinsdag 14 juni hebben wij meer dan 400 gasten mogen ontvangen voor het Road2TheWorld evenement van de Kamer van Koophandel in het Timmermans Infra Stadion de Vliert. Een prachtig evenement waarbij wij de catering mochten verzorgen!

Road2TheWorld evenement


5 juni 2016

Gala-avond Helicon college

Op vrijdag 2 juni een sfeervolle gala-avond gehad van het Helicon college in het Timmermans Infra Stadion de Vliert. Alle vierdejaars leerlingen hadden hun mooiste outfit aangetrokken en leerling Gino Kraus verzorgde nog een fantastisch optreden deze avond! Het was een geslaagde avond!

Gala-avond Helicon college


24 mei 2016

Kids Day en Timmermans Infra Stadion De Vliert

Een geslaagde Kids Day mogen verzorgen voor Schouten & Nelissen / Digital United afgelopen zondag in het Timmermans Infra Stadion De Vliert. Gisteren was het tijd voor de informatiebijeenkomst van FC Den Bosch, waarbij de sponsoren vervolgens konden genieten van een heerlijk Caribisch buffet.

Kids Day Kids Day Informatiebijeenkomst FC Den Bosch Informatiebijeenkomst FC Den Bosch


11 mei 2016

Ledenraadsvergadering van de Rabobank 's-Hertogenbosch e.o.

Gisteravond de catering mogen verzorgen voor de ledenraadsvergadering van de Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken.
Heeft u binnenkort nog een activiteit gepland staan en zoekt u nog een cateringpartner? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij zijn uw cateraar op maat! Voor meer info, neem gerust contact met ons op!


25 april 2016

Laatste thuiswedstrijd FC Den Bosch van dit seizoen

De laatste thuiswedstrijd van FC Den Bosch van het seizoen 2015/2016 zit er alweer op.
Afgelopen vrijdag een drukke, gezellige avond gehad in het Timmermans Infra Stadion De Vliert met maar liefst 100 dinergasten en meer dan 100 buffetgasten! Wij kijken alweer uit naar het nieuwe seizoen!

Diner in Timmermans Infra Stadion de Vliert


18 april 2016

Drukke maanden in het Timmermans Infra Stadion de Vliert! (2)

Wat een geweldig weekend was het in het Timmersmans Infra Stadion De Vliert! Naast de wedstrijd van afgelopen vrijdag ook nog een Kidsday mogen verzorgen zaterdag en 's avonds een swingende salsa-avond.
Gisteren het weekend afgesloten met een fantastische familiedag van Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling met meer dan 500 gasten!

Collage Timmermans Infra Stadion de Vliert


24 maart 2016

Drukke maanden in het Timmermans Infra Stadion de Vliert!

De afgelopen weken zijn drukke weken geweest in het stadion van FC Den Bosch. Zo hadden we in februari de wedstrijd tussen FC Den Bosch en VVSB voor de KNVB Beker, met veel dinergasten en erg veel bezoekers in de Business lounges. Ook de laatste thuiswedstrijd tegen NAC Breda was het volle bak met meer dan 100 dinergasten, 100 buffetgasten en een volle Business Lounge.

Naast de wedstrijden van FC Den Bosch, heeft Twins ook weer verschillende partijen mogen verzorgen voor diverse bedrijven. Een mooie partij was het Meet&Grow evenement van de Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken, waar zo'n 200 ondernemers, financiers en medewerkers bijeen kwamen om te kijken hoe ondernemers hun plannen kunnen realiseren. Tevens kwam wekelijks ODBN in het stadion om sessies met verschillende medewerkers te hebben, waarbij wij de lunch verzorgden en ze 's ochtends een warm welkom gaven met een kopje koffie/thee.

Collage drukke maanden in Timmermans Infra Stadion de Vliert


2 juli 2015

Barbecue

Ook in 2015 heeft Twins Bedrijfscatering weer diverse barbecues verzorgd. Onder andere bij twee van onze vaste catering locaties: Van den Udenhout Eindhoven en Afvalstoffendienst te 's-Hertogenbosch.
Naast het te barbecueën vlees- en vis-assortiment stond er ook een uitgebreid saladebuffet opgesteld. Ook met diverse dieetwensen is rekening gehouden. Zo was er voor ieder wat wils.
De zon scheen en met een vers getapt pilsje of een koel glas frisdrank was het goed uit te houden op deze mooie dagen. De personeelsbarbecues worden ieder jaar weer erg druk bezocht. Wellicht ook iets voor uw bedrijf? Wij maken graag een offerte op maat!

Barbecue Barbecue Barbecue Barbecue


20 april 2015

Ontvangst leden Young Management bij Van den Udenhout in 's-Hertogenbosch

Leden van Young Management werden op 16 april gastvrij ontvangen in de Audi showroom van Van den Udenhout te 's-Hertogenbosch. Na het aperitief werden de gasten rondgeleid, om vervolgens te genieten van mooie gerechten uit de Italiaanse keuken.
Aan prachtig gedekte tafels, tussen wellicht nog mooiere modellen van Audi, een ambiance waarbij de onderlinge relaties weer werden versterkt.


6 april 2015

Klantendag BusinessCom Veghel succesvol

De klantendag van BusinessCom te Veghel vond plaats op 2 april. Ruim 250 gasten werden gastvrij ontvangen en werden in de gelegenheid gesteld om persoonlijk kennis te maken met de medewerkers en leveranciers van BusinessCom.
Brabantse gastvrijheid in een zakelijke atmosfeer.

Twins Bedrijfscatering was verantwoordelijk voor de volledige uitvoering. Het plaatsen van twee grote tenten, inrichting en aankleding en de volledige service van food en beverage. Van de ontvangst met koffie tot en met het diner en de afterparty waar Gert Jacobs de gastspreker was. Fantastische anekdotes over hoe het achter de schermen ging in het wielerpeloton.
Kortom een geslaagde dag, waar wij met trots op terugkijken.


27 juni 2014

Oranjekoorts slaat toe bij medewerkers Twins Bedrijfscatering

Heeft de oranjekoorts u ook al besmet? De medewerkers van Twins Bedrijfscatering in ieder geval wel. Op wedstrijddagen van ons Nederlands elftal worden de bedrijfskantines versierd en staat het Oranjeteam van Twins weer klaar voor haar gasten!

Oranjekoorts is een verschijnsel dat zich voordoet onder grote delen van het Nederlandse volk, voornamelijk bij belangrijke internationale voetbalwedstrijden waarbij Nederland vertegenwoordigd is. Het manifesteert zich onder andere in het dragen van oranje kleding, zoals oranje t-shirts, petjes, sjaals, het oranje verven van het hoofdhaar, het versieren van muren, kamers, huizen en zelfs straten met oranje versierselen zoals slingers en vlaggen. (bron: Wikipedia)

Oranjekoorts medewerkers Twins Bedrijfscatering
Medewerksters Annelies en Marjolein bij Wegener Media te Nijmegen


29 mei 2014

Open dag Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch

Op 17 mei j.l. heeft Afvalstoffendienst te 's-Hertogenbosch een open dag georganiseerd. Met ruim 1000 bezoekers kan er weer gesproken worden van een mooie en succesvolle dag.
Een dag vol met interessante weetjes en activiteiten voor jong en oud. De gehele dag werden er rondleidingen gegeven door het imposante pand en in de containerhal waar enthousiaste medewerkers vertelden over hun beroep.

Ook Twins Bedrijfscatering was, als vaste cateraar van Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch, natuurlijk present en hebben voor de medewerkers van Afvalstoffendienst een heerlijke lunch gepresenteerd.
Er stonden diverse kraampjes op het terrein waar informatie gegeven werd. Ook Twins stond met een kraam op het terrein, en deelde diverse heerlijke vers fruit en groene smoothies uit. Dit viel bij de bezoekers erg in de smaak!
Na afloop van de middag heeft Twins nog een borrel met heerlijke hapjes voor de organisatie verzorgd. Een heerlijke zonnige dag, met veel leuke reacties van de bezoekers.

Open dag Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch Open dag Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch


24 maart 2014

Twins traint medewerkers

Op 20 maart heeft Twins weer een aantal medewerkers getraind. Dit keer stonden de thema's voedselveiligheid, en efficiënt en verantwoord inkopen centraal.
Het nieuwe HACCP plan is uitgelegd en op alle locaties zal volgens dezelfde maatstaven worden gewerkt. Hierdoor kunnen we de continuïteit op de locaties nog beter waarborgen.

Luc Kemmelings van Sligro heeft uitgelegd hoe we nog beter en efficiënter in kunnen kopen. Hierbij staan prijs en kwaliteit uiteraard ook centraal.
Twins vindt het belangrijk om de medewerkers periodiek te trainen zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen.

Training medewerkers


3 februari 2014

Twins zet zich in voor ouderen Zuidzorg

Op 30 januari werd er bij autobedrijf Van den Udenhout in Eindhoven een avond voor 130 ouderen van Zuidzorg georganiseerd. De ouderen werden thuis opgehaald voor een avond vermaak.

Twins Bedrijfscatering stuurde een team van vrijwilligers aan om alles op rolletjes te laten lopen. Na een heerlijk stamppottenbuffet werden er nog leuke prijzen gewonnen bij de bingo!

Het was een geslaagde avond waar met veel plezier en een voldaan gevoel op teruggekeken wordt. Twins heeft de inrichting beschikbaar gesteld en heeft een bijdrage aan het buffet geleverd.

Avond bij Van den Udenhout Eindhoven voor ouderen van Zuidzorg


28 januari 2014

Nieuwe cateringlocatie: Van den Udenhout 's-Hertogenbosch

Twins Bedrijfscatering verzorgt sinds twee jaar de cateringdienstverlening bij Van den Udenhout Groep locatie Eindhoven. Vanaf 1 februari gaat Twins ook de catering verzorgen op de locatie van het autobedrijf in 's-Hertogenbosch.

Twins dankt Van den Udenhout voor het gestelde vertrouwen en gaat met veel enthousiasme aan de slag bij Van den Udenhout in 's-Hertogenbosch.


24 januari 2014

BOB Borrel weer een succes

Twins Bedrijfscatering heeft 22 januari j.l. voor het tweede jaar de BOB borrel in Brainwash Stadion De Vliert gefaciliteerd. Ruim 450 gasten waren te gast in het stadion.

Voorafgaand aan de borrel hebben zo'n 250 geïnteresseerden een openbare training bijgewoond. Na een heerlijk glas prosecco bij binnenkomst werden de gasten uitgenodigd voor het buffet en werden er diverse rondleidingen door het stadion gegeven.
Het was een zeer geslaagde bijeenkomst en wederom voor herhaling vatbaar.

BOB Borrel in Brainwash Stadion De Vliert

BOB Borrel in Brainwash Stadion De Vliert BOB Borrel in Brainwash Stadion De Vliert BOB Borrel in Brainwash Stadion De Vliert BOB Borrel in Brainwash Stadion De Vliert


15 januari 2014

BOB Borrel op 22 januari bij BrainWash Stadion De Vliert

U komt toch ook?

Op woensdag 22 januari is Twins Bedrijfscatering voor de tweede maal gastheer van de eerste BOB Borrel van het nieuwe jaar op een unieke en sportieve locatie: FC Den Bosch, BrainWash Stadion De Vliert. Twins Bedrijfscatering is sinds enkele jaren de vaste ‘partycateraar’ op de tweede verdieping van het hoofdgebouw van FC Den Bosch.

De BOB Borrel vond vorig jaar plaats op 24 januari en bleek een groot succes. De bijzondere locatie, de rondleidingen door het stadion en de goedverzorgde catering met heerlijke buffetten zorgden voor veel complimenten.

Ook dit jaar kunnen we weer rekenen op dezelfde ingrediënten voor een succesvolle avond: wederom kun je een rondleiding door het stadion in kleiner gezelschap bijwonen, waardoor je meteen in contact komt met andere ondernemers.

Meld je aan op www.regio-business.nl.


13 januari 2014

Kort op de bal

Netwerken binnen een unieke en sportieve ambiance

Regio Business Noordoost-Brabant publiceert in haar januari/februari 2014-editie een artikel over de samenwerking tussen de Businessclub van FC Den Bosch en Twins Bedrijfscatering.
“‘Ondernemen is net als topsport: je moet kort op de bal spelen, kunnen omgaan met tegenslagen en bovenal doorzetten’, aldus Peter Traa, directeur van Twins.”

Lees het artikel door op de afbeelding hieronder te klikken.

Artikel Regio Business Noord-Brabant januari/februari 2014


31 december 2013

De beste wensen voor 2014

De groei die Twins Bedrijfscatering samen met u heeft doorgemaakt in 2013 wil Twins Bedrijfscatering graag voortzetten in het nieuwe jaar.
Het nieuwe jaar biedt wederom veel uitdagingen en Twins Bedrijfscatering is bereid deze aan te gaan!

Twins Bedrijfscatering wenst u een succesvol en culinair 2014!

Beste wensen voor 2014


27 december 2013

Vier nieuwe cateringlocaties: Wegener Media

Twins Bedrijfscatering groeit gestaag! Wegener Media heeft Twins Bedrijfscatering gekozen als nieuwe cateringpartner. Op 30 december neemt Twins Bedrijfscatering de bedrijfskantines van Wegener Media in Apeldoorn en in Best over. Op 2 januari 2014 komen daar de locaties Houten en Nijmegen ook bij. Een concept waarin gastvrijheid en een gezonde en gevarieerde lunch centraal staan.

Na een aantal aanpassingen in het bedrijfsrestaurant is Twins Bedrijfscatering helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Wegener Media is de grootste crossmediale uitgever van regionale en lokale journalistieke media in Nederland. Dagelijks bereiken de print en digitale uitgaven miljoenen consumenten met nieuws en informatie uit hun directe leefomgeving. Met de inschakeling van de regionale dagbladen, huis-aan-huiskranten en nieuws- en doelgroepsites is er altijd keuze uit een uitgebreid productportfolio. Wegener Media bedient zowel nationale als regionale adverteerders.

Wegener Media


1 november 2013

Twins Bedrijfscatering maakt dromen waar!

Op 15 oktober heeft Dream4kids een droomdag georganiseerd voor Jennifer en Melanie. Ze hebben beiden veel voor hun kiezen gekregen en konden wel een oppepper gebruiken. Het zijn twee echte meisjes dus werden ze verwend als prinsessen.

Stichting Dream4Kids
Ieder kind heeft dromen: piloot worden, zangeres of voetballer. De meeste kinderen krijgen de ruimte om in hun dromen te geloven. Er zijn ook kinderen voor wie het onbezorgde dromen al snel ophoudt. Dream4Kids helpt kinderen van 6 t/m 12 jaar die zoiets hebben meegemaakt om het dromen opnieuw te leren. Hun motto is dat een kind moet kunnen lachen, spelen en zorgenvrij moet kunnen zijn.
Twins Bedrijfscatering vindt dit een ontzettend leuk initiatief en heeft daarom het drinken en chips gesponsord tijdens het feest in het kasteel.

De droomdag
Jennifer en Melanie zijn vroeg in de ochtend opgehaald. De meiden zijn deze dag enorm verwend met onder andere een cupcake-pakket, een nieuwe outfit, bezoekje aan de kapper, een ritje op een pony, een fotoshoot en vervoer met jawel... een limousine! Na het eten van een zelfgemaakte pizza werden de meiden naar het kasteel gereden en waar ze verwelkomd werden door familie en klasgenootjes. De dag werd afgesloten met een gezellig feest in het kasteel!
Het was een mooie dag, waar nog veel over nagedroomd zal worden.

Jennifer en Melanie - Dream4Kids

Update 15 januari 2014, reactie van de vader
‘Het doet mij goed te ervaren dat er mensen zijn die zich belangeloos in zetten voor kinderen met een traumatische ervaring. Het doet mij ook goed te ervaren dat er bedrijven, zoals die van u, zijn die dit financieel willen ondersteunen. Zonder deze ondersteuning heeft een stichting als “Dream4kids” geen bestaansrecht. Bij dezen dus mijn oprechte hartelijke dank.’


23 oktober 2013

Nieuwe cateringlocatie: MyMicro Group BV

Met trots kunnen wij mededelen dat Twins Bedrijfscatering zich wederom heeft uitgebreid. Aanstaande maandag openen de deuren van het nieuwe bedrijfsrestaurant van MyMicro Group te Beek en Donk zich. Na een goede voorbereiding is Twins Bedrijfscatering er helemaal klaar voor.

MyMicro Group is de overkoepelende organisatie voor het huismerk Yanec, de dealer-organisatie Twindis en de webshop ReplaceDirect. MyMicro Group is gespecialiseerd in energieproducten en onderdelen voor mobiele elektronische apparatuur. Ook serviceverlening, zoals een reparatiedienst behoort tot de activiteiten.

MyMicro Group BV


27 september 2013

Barbecue Weenergroep 's-Hertogenbosch

Op 25 september heeft Twins Bedrijfscatering het personeelsfeest van Weenergroep 's-Hertogenbosch verzorgd en op 26 september was eveneens bij Weenergroep de sectorbarbecue van de gemeente 's-Hertogenbosch. In deze twee dagen hebben we ruim 850 gasten mogen ontvangen.

Na het ontvangst met een lekkere cocktail kregen de gasten een zeer interessante rondleiding over het terrein van de Weenergroep. Bij terugkomst van de rondleiding lag het vlees al op de barbecue en hebben onze gasten kunnen genieten van alle heerlijkheden die op het buffet stonden.
Een geslaagde dag met veel positieve reacties van de gasten.

Barbeque Weenergroep 's-Hertogenbosch Barbeque Weenergroep 's-Hertogenbosch Barbeque Weenergroep 's-Hertogenbosch Barbeque Weenergroep 's-Hertogenbosch Barbeque Weenergroep 's-Hertogenbosch Barbeque Weenergroep 's-Hertogenbosch


5 augustus 2013

Start van het seizoen FCDB 2013-2014

Na een heerlijke zomer wordt op 9 augustus de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal van FC Den Bosch tegen Fortuna Sittard gespeeld. Dit op het nieuw gelegde kunstgras! Daar moet u toch bij zijn?

Ook dit seizoen kunt u weer deelnemen aan ons heerlijk driegangen diner of buffet. Het menu is te reserveren via onze website.

Het menu voor 9 augustus:

Carpaccio van coquilles Saint Jacques op een bedje van sla met een frisse citrusdressing
Of
Bouillon van tomaten met verse basilicum

Kogelbiefstuk met bearnaisesaus, frietjes en een frisse salade
Of
Scholfilet met Hollandaise saus,frietjes en een frisse salade

Verse aardbeien met vanille ijs en slagroom

Wij zien u graag op 9 augustus!

FC Den Bosch


8 juli 2013

Nieuwe cateringlocatie: De Grote Aak

Deze vakantie zit Twins Bedrijfscatering niet stil! Sinds 8 juli j.l. voert Twins Bedrijfscatering in samenwerking met Apetito BV de catering dienstverlening van ontmoetingscentrum de Grote Aak in Zaltbommel.
In Wijkcentrum de Grote Aak is iedereen welkom voor de meest uiteenlopende activiteiten. Daar hoort ook een eetpunt bij waar wijkbewoners terecht kunnen van maandag tot en met vrijdag voor een heerlijk maaltijd tegen een betaalbare prijs.

De Grote Aak


16 mei 2013

Nieuwsbrief Twins Bedrijfscatering

Twins bedrijfscatering: uw lunchverzorging, onze zorg

Heeft u zin in een zomerfeest, heerlijke BBQ of seizoensafsluiting? Of wilt u meer weten over de Sligo Verstour in het stadion van FC Den Bosch? Lees het hier (pdf-document) in de nieuwsbrief van Twins Bedrijfscatering.


16 april 2013

Lunch met de buren

Afgelopen donderdag 11 april hebben we in de vernieuwde Businesslounge van FC Den Bosch heerlijk geluncht met ondernemers in BIM Centrum de Vliert en Business Center de Vliert. Dit initiatief van Twins Bedrijfscatering pakte goed uit. Onder het genot van de heerlijk ambachtelijk bereide lunch werden direct diverse nieuwe contacten gelegd.
Donderdag 11 april was zo geslaagd en succesvol, dit gaan we in de toekomst zeker herhalen.

Twins Bedrijfscatering bij BBQ gemeente 's Hertogenbosch


28 december 2012

Netwerken en topsport: een gouden combinatie

Regio Business Noord-Brabant publiceert in haar januari/februari 2013-editie een artikel over de samenwerking tussen de Businessclub en Sponsorsociëteit van FC Den Bosch en Twins Bedrijfscatering. Een paar quotes:
“Voetbalclub legt samen met bedrijfscateraar de lat hoger.”
“Huiscateraar Twins Bedrijfscatering heeft een belangrijke bijdrage aan het ontwerp en de inrichting geleverd.”
Lees het artikel (pdf-document) door op de afbeelding hieronder te klikken.

Artikel Regio Business Noord-Brabant januari/februari 2013


20 december 2012

Uitnodiging BOB Borrel FC Den Bosch op 24 januari

Zin om te scoren? Meld je dan nu aan voor de eerste BOB Borrel van het nieuwe jaar in het stadion van FC Den Bosch. Op 24 januari ben je van harte welkom. Twins Bedrijfscatering is je gastheer, zij verzorgen sinds enkele jaren de catering voor o.a. FC Den Bosch. In de volledig vernieuwde Businessclub en Sponsorlounge heb je een mooi uitzicht over het veld.

Begin het nieuwe jaar met goede voornemens en neem de stap om je zakelijke contacten te verduurzamen of om juist nieuwe, waardevolle contacten op te doen. Wij zijn in ieder geval aanwezig om je hierbij te faciliteren. Nieuw is het BOB Meetingpoint: een ontmoetingspunt op de BOB Borrel waar je een relatie kunt treffen. Hiervoor kun je voorafgaande aan de borrel een afspraak maken via onze website. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Ga naar www.regio-business.nl.

Aanmelden
De BOB Borrel wordt je aangeboden door Regio Business, Twins en haar partners. Meld je nu hier aan!


11 december 2012

Verlenging cateringcontract Van den Udenhout Eindhoven

De bestaande cateringovereenkomst met de vestiging van Van den Udenhout Eindhoven is weer verlengd.
De cateringdienstverlening, welke dagelijks door het team van Twins Bedrijfscatering wordt uitgevoerd, sluit naadloos aan op de behoefte van de gast en past volledig binnen de kaders van de opdrachtgever. Verlenging van de overeenkomst is dan ook mede te danken aan de tomeloze inzet van het cateringteam.

Ondanks economisch moeilijke tijden is Twins Bedrijfscatering er in geslaagd om de bestaande overeenkomst te verlengen. Tijdens de onderhandelingen is gezocht naar een win-win situatie voor beide bedrijven. Dat wij hierin zijn geslaagd is tot uiting gekomen in het verlengen van de samenwerking.


28 november 2012

Samenwerking FC Den Bosch en Twins Bedrijfscatering met 3 jaar verlengd

Vrijdag 23 november jl. vond in BrainWash Stadion De Vliert de competitiewedstrijd tegen Telstar plaats. Voorafgaand aan dit duel tekenden de directieleden van FC Den Bosch en Twins Bedrijfscatering een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor de duur van drie seizoenen. De nieuwe overeenkomst gaat in op 1 juli 2013. Twins Bedrijfscatering is sinds enkele jaren de vaste 'partycateraar' op de tweede verdieping van het hoofdgebouw en acteert naar volle tevredenheid van FC Den Bosch.

Directeur Peter Bijvelds over de verlenging van de samenwerking: "Twins Bedrijfscatering is voor ons een uiterst prettige partij om mee samen te werken. Ze leveren hoogstaande kwaliteit, uitstekende service en hebben oog voor detail. Het is bovendien een hele betrouwbare partij die de ambities van FC Den Bosch onderschrijft. Samen met ons wil Twins de lat nog hoger leggen, om zodoende de sponsors optimaal te kunnen faciliteren. We zijn zeer tevreden met de verlenging van de overeenkomst en kijken uit naar een prettig vervolg van de samenwerking."

Samenwerking FC Den Bosch en Twins Bedrijfscatering met 3 jaar verlengd


31 oktober 2012

Catering-dienstverlening Dong Energy B.V.

Vandaag, 31 oktober, hebben Dong Energy B.V. te 's-Hertogenbosch en Twins Bedrijfscatering een contract getekend voor het exploiteren van de gehele catering-dienstverlening vanaf 1 november a.s. op de locatie van Dong Energy B.V.


1 oktober 2012

Renovatie Business club en Sponsorsociëteit “Brainwash stadion De Vliert”

Het heeft even op zich laten wachten, maar maandag 1 oktober is gestart met de renovatie van de Business club en de Sponsorsociëteit van FC Den Bosch. Door de genoemde ruimte te renoveren krijgt het weer een uitstraling die past bij de behoeften van de sponsors van FC Den Bosch. Twins Bedrijfscatering heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwerp en de inrichting. Dutch Concepts is verantwoordelijk voor de uitwerking van het concept. Onder leiding van Bouwgroep Moonen, leveren veel vaste sponsors met een “blauw wit hart” een bijdrage. De planning is dat de renovatie op 1 november a.s. zal zijn afgerond.
Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.


27 september 2012

Sector BBQ gemeente 's-Hertogenbosch groot succes

Op 27 september heeft op de gemeentewerf “Maashoeve” te 's-Hertogenbosch de jaarlijkse sectorbijeenkomst plaatsgevonden. 340 Gasten waren hierbij aanwezig. De organisatie had voor haar gasten een attractief programma samengesteld. Van het plaatsnemen in een hoogwerker, het besturen van een veegwagen en graafmachines tot het volgen van uitleg over specifieke werkzaamheden van de sector beheer Openbare ruimten. Verspreid over het terrein werden de gasten getrakteerd op o.a. zalmwraps/souvlaki, en niet te vergeten de Hollandse nieuwe haring.
Bij het ontvangst kregen de gasten een feestelijke cocktail en poffertjes gepresenteerd. Na de openingstoespraak werden de gasten uitgenodigd om deel te nemen aan de genoemde activiteiten. De bijeenkomst werd traditioneel afgesloten met een BBQ met daarnaast een traditioneel Italiaans buffet. Dit allemaal in een informele sfeer om elkaar beter leren kennen.
Een geslaagde dag, met veel complimenten. Jammer dat het weer niet wilde meewerken.

Twins Bedrijfscatering bij BBQ gemeente 's Hertogenbosch


24 september 2012

Bernard Wientjes spreekt bij Van den Udenhout Groep in Eindhoven

Voor een aandachtig gehoor van ruim 200 leden van de BZW gaf Bernard Wientjes, voorzitter van de werkgeversorganisatie VNO-NCW, een heldere presentatie over de actuele politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.
Twins Bedrijfscatering, als huiscateraar van Van den Udenhout Eindhoven, was verantwoordelijk voor de aankleding, inrichting en cateringservice. In een ontspannen sfeer en op een prachtige locatie werd door de BZW-leden weer voluit genetwerkt.
De verzorging door Twins Bedrijfscatering was volledig in stijl en sloot uitstekend aan op de wens van de opdrachtgever.

Twins Bedrijfscatering bij Van den Udenhout Groep in Eindhoven


30 juli 2012

Vernieuwde website

De groei van en de ontwikkelingen binnen Twins Bedrijfscatering maakten het noodzakelijk om de bestaande website opnieuw vorm te geven. In samenwerking met Maxim Vos hebben wij kritisch gekeken naar de vorm, inhoud en uitstraling van de webpresentatie. Zo wordt er meer gericht aandacht gegeven aan bedrijfscatering en is besloten om de website effectiever te gebruiken bij sollicitatieprocedures. Veranderingen die heden van belang zijn om als bedrijf onder de aandacht te blijven.


21 juli 2012

Verbouwing sponsorruimte FC Den Bosch

De plannen voor het verbouwen van de sponsorruimte van FC Den Bosch zijn afgerond. Op dit moment worden onder leiding van Bouwbedrijf Moonen de laatste details ingevuld. Wij hebben het vertrouwen dat de renovatie voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen zullen zijn afgerond. Mocht dit onverhoopt niet meer tijdens de zomerstop lukken, dan is het de bedoeling dat de verbouwing gedurende de winterstop zal plaatsvinden.
De vernieuwde ruimte is een duidelijke stap voorwaarts in de verdere professionalisering van de Business club en biedt de leden een enorme kans om in een representatieve sfeer te netwerken.
Daarnaast biedt de gerenoveerde Business club nog meer mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomsten te laten plaatsvinden. Twins Bedrijfscatering zal er alles aan doen om uw bijeenkomst in het stadion succesvol te laten verlopen.
Zodra er een definitieve datum bekend is laten wij u dit weten. Wordt dus vervolgd.


15 juli 2012

Vakantie 2012

De vakanties in het zuiden zijn in volle gang. Het zomerweer in Nederland laat nog even op zich wachten. Vele van u zullen hun toevlucht zoeken in zonnige oorden. Andere hebben besloten om hun vakantie in eigen land door te brengen. Waar iedereen naar toegaat, alle medewerkers van Twins Bedrijfscatering wensen u een plezierige vakantie!


9 juli 2012

Renovatie keuken Serviceflat De Pettelaer

De renovatie van de bestaande keuken van Serviceflat De Pettelaer is met succes afgerond. Wanden plafonds, voeren, nieuwe koel/vriescel, vernieuwd uitgiftemeubel, plaatsing van een blastchiller en twee zeer geavanceerde ovens is het resultaat geworden.
Een keuken waar de brigade op een zeer verantwoorde en efficiënte wijze de maaltijdvoorziening van de bewoners kunnen bereiden. De renovatie is tot stand gekomen door medewerking van Twins Bedrijfscatering en Leventi. Gedurende de bijna drie weken durende verbouwing heeft Twins Bedrijfscatering de dagelijkse maaltijden verzorgd. De keuken gelegen op de 13e etage is fantastisch geworden en afgelopen vrijdag 6 juli heeft de opening plaatsgevonden.
Twins Bedrijfscatering blijft ook in de toekomst betrokken bij de restauratieve dienst van Serviceflat De Pettelaer.


14 juni 2012

Twins Bedrijfscatering introduceert nieuw “Keukentafelcateringconcept”

Het huidige economische klimaat dwingt bedrijven om kritisch te kijken naar hun bedrijfskosten. Cateringkosten dus niet uitgezonderd. Maar ook de medewerkers zijn niet altijd meer bereid om meer geld te besteden aan de dagelijkse lunchvoorziening.
Het “Keukentafelcateringconcept” zoals Twins Bedrijfscatering dit heeft samengesteld biedt de opdrachtgever de mogelijkheid om de kosten te reduceren en stelt uw medewerkers toch in de gelegenheid om dagelijks tegen betaalbare prijzen een gevarieerde en voedzame lunch te gebruiken.
Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het “Keukentafelcateringconcept” budgettair neutraal aan u worden aangeboden. Een forse besparing op uw huidige cateringkosten en toch tevreden medewerkers is het uiteindelijke resultaat.
Indien u geïnteresseerd bent neem dan gerust contact met ons op en wij zullen vrijblijvend voor u een op maat gemaakt voorstel maken.


1 juni 2012

Twins Partycatering

De achter ons liggende weken zijn wij intensief op diverse locaties actief geweest. De zomervakantie is bij veel bedrijven feestelijk ingeluid. Bij de diverse bedrijven heeft Twins de verzorging van culinaire barbecues verzorgd. Een complete verzorging van uw bijeenkomst is ook een activiteit die wij graag voor u uitvoeren. Mocht u iets te vieren hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen vrijblijvend een voorstel maken.


8 februari 2012

“Van voedzame lunch tot een gastronomisch diner”

Bedrijvig 's-Hertogenbosch heeft een artikel gepubliceerd over Twins Bedrijfscatering. Lees het artikel (pdf-document) door op de afbeelding hieronder te klikken.

Artikel Bedrijvig 's-Hertogenbosch


28 juli 2011

Twins Bedrijfscatering gaat bedrijfsrestaurant bij Afvalstoffendienst exploiteren

Hanos Courant heeft een artikel gepubliceerd over Twins Bedrijfscatering die het bedrijfsrestaurant bij de Afvalstoffendienst gaat exploiteren. Lees het artikel (pdf-document) door op de afbeelding hieronder te klikken.

Artikel Hanos Courant

Vork FC Den Bosch sponsorruimtes FC Den Bosch sponsorruimtes FC Den Bosch sponsorruimtes Partycatering